Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SRS Ryttarsatsning – Ryttarens inverkan, hästens biomekanik och inlärning clinic med Jennifer Carlegrim (öppen för övriga medlemmar)

mars 25 @ 10:00 - 12:00

Clinic – Ryttarens inverkan, hästens biomekanik och inlärning som ingår i årets ryttarsatsning men är även öppen för övriga medlemmar
Om du inte deltar i årets ryttarsatsningen så anmäler du du dig via denna länk, https://forms.gle/E2LJ7cMk7ZQQc9h59

Clinicen hoppas vi ger en djupare förståelse för den inverka som vi som ryttare har på hästen genom hur vi tex. sitter på hästen samt hästens biomekanik och inlärning.

Föreläsare är Jennifer Carlegrim

JENNIFERS BAKGRUND
Jag har varit hästintresserad så långt jag kan minnas har haft turen att få växa upp på en gård med hästar och andra djur. Började tidigt med att bla. köra in får, sedan har det fortsatt med att utbilda hästar i olika former. Jag har alltid varit intresserad av hur man får hästen att fungera och vilja samarbeta oavsett önskad gren.

Jag har alltid haft en förkärlek till de temperamentsmässigt  “udda” hästarna vilket gjort att jag utvecklat mig till att kunna förekomma och lösa de flesta problem som kan uppstå.
Inga quick-fix utan genom att se till att hästen är mentalt och kroppsligt förberedd för uppgiften för ett hållbart resultat.

 

Detaljer

Datum:
mars 25
Tid:
10:00 - 12:00

Arrangör

Smedstorps RS

Plats

Smedstorp
Smedstorps Gård
Nyköping, 611 94
+ Google Map