Allsvenskan 2023

Söndag den 8 januari kl 15.00 hälsar Smedstorps Ryttarsällskap alla medlemmar som är intresserade av att rida i våra allsvenska lag 2023 välkomna till en träff via TEAMS. 

Anmäl dig här.

Den 15 januari ska alla lag vara anmälda till distriktet. Det är av största vikt att alla som vill vara med i ett lag med ponny eller häst delar! Vi ska diskutera hur vi vill att uttagningar, träningar och hur annat ska fungera under lagtävlingarna 2023. 

Alla ska senast den 5/1 meddelat om man kan delta på mötet och vilket/vilka lag man vill vara med i.  

Vill man vara med i något lag men inte kan komma till mötet skriv det i samband med att du skickar in din anmälan så vi vet. 

Det viktigt att du skriver en korrekt mailadress för till den kommer länken skickas som ska användas till TEAMS-mötet. 

Det går inte att anmäla sig som reserv, utan vill man vara med så får man räkna med att rida alla omgångar. Finns det förhinder vid någon omgång eller att din häst inte är klar för en viss klass så meddela detta när du fyller i anmälan. 

Alla måste kolla igenom reglerna och alla datum så man vet att man kan/får rida och att man kan alla datum. Är det något man inte kan så meddela det vid anmälan. Länk till info finns här: Allsvenskan | Svenska Ridsportförbundet